У Приютівській громаді привітали ювілярів та довгожителів

  • 1728

Фото без описуУ вівторок, 7 травня, голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев разом з в.о. старости Протопопівського старостинського округу Оксаною Клочко та керівником територіального центру соціального обслуговування Наталею Білецькою вітали ювілярів-довгожителів.

Так ювілярці з с. Протопопівка Більчук Тамарі Євгенівні у цей день виповнилося 90 років, а довгожительці з с. Діброви, учасниці Другої світової війни Ковальчук Онисії Іванівні – 96 років. Старенькі радо зустріли своїх гостей, які приїхали до ювілярів не з пустими руками. Довгожителькам  були вручені квіти та набір харчових продуктів, а також з бюджету Приютівської селищної ради з нагоди відзначення ювілейної дати, традиційно надана матеріальна допомога.

Гарні привітання розчулили Онисію Іванівну, вона щиро дякувала за те, що громада не забуває про людей похилого віку, а це є доброю підтримкою в наш неспокійний час. Зокрема, для Тамари Євгенівни приємним сюрпризом став виступ рідного для неї вокального колективу «Криниченька», адже ювілярка віддала чимало років виступам за місцевий колектив. Після чого, діти та онуки Тамари Євгенівни запросили усіх гостей за святковий стіл.