У Приютівській громаді людям з інвалідністю роздали продуктові набори

  • 676

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

З цієї нагоди, було роздано продуктові набори 11 особам з інвалідністю, які перебувають на обліку територіального центру соціального обслуговування Олександрійського району та проживають у Приютівці, Протопопівці та Войнівці. Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев також відвідав одну з родин, в якій проживає чоловік з інвалідністю. Він побажав йому міцного здоров’я і вручив набір з найнеобхіднішими продуктами харчування.

«Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. Тож хочеться побажати вам витримки, міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах, оптимізму, можливості втілити в реальності ваші плани та задуми», — зазначають в територіальному центрі.