Школярам Цукрозаводського ЗЗСО-ЗПО подарували квадрокоптер

  • 1125

18 грудня до Цукрозаводського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів — закладу позашкільної освіти з вітальною метою прибули гості, серед яких Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, заступник селищного голови Тетяна Панета та директор КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Світлана Михайленко.

Директор закладу Тетяна Лещенко та керівник гуртка «Робототехніка» Дмитро Панаєдов разом з учнями презентували гостям сучасну цифрову лабораторію, ЗD принтер, мультиборд та набір роботів. Діти тут із задоволенням навчаються і створюють свій власний світ — від автоматизованої іграшки до складного робота.

Гості, у свою чергу, привітали учнів зі святом – Днем Святого Миколая та подарували їм квадрокоптер. DJI Mavic 2 Pro — безпілотний літальний апарат, який об'єднує сучасні технології, складну техніку і потреби аерофотозйомки. Завдяки потужним камерам і простим у використанні інтелектуальним режимам польоту — його використання є доступним для користувачів шкільного віку.