У Приютівській громаді продовжують щеплювати мешканців проти COVID-19

  • 985

Фото без опису

27 липня у Приютівській селищній раді мобільна бригада здійснила ревакцинацію від COVID-19 для 58 осіб. Зокрема, проходили повторну вакцинацію працівники комунальних установ та підприємств, апарат селищної ради. Напередодні, 22 липня, у Костянтинівці мобільна бригада щепила понад 30 охочих вакцинуватися в приміщенні старостату.

Звертаємо увагу, що вакцинація проти COVID-19 наразі відкрита для всіх охочих в такий спосіб:

  • В приміщенні амбулаторії загальної практики – сімейної медицини за зверненням до свого сімейного лікаря вакциною CoronaVac;
  • організовані групи з понад 30 охочих щепитися вакцинують мобільні бригади вакцинами Pfizer або Moderna (залежно від наявності).

Найближчим часом, виїзне вакцинування населення планується організувати у селах Недогарки, Лікарівка, Андріївка, Новоселівка та інших населених пунктах. Тож не зволікайте, допоможіть своїм літнім родичам і знайомим вакцинуватися та за можливості робіть щеплення самі.

Попередньо зареєструватися на масову вакцинацію можна у старостаті або фельдшерсько-акушерському пункті. Також запис можна зробити зателефонувавши на гарячу лінію Приютівської селищної ради за тел. (067) 296-17-60.