Приютівська громада придбала сучасний грейдер з відвалом

  • 1846

Фото без описуВласної техніки для виконання даних робіт селищна рада раніше не мала. Орендні послуги виробничої машини, здатної швидко і ефективно виконувати транспортувальні, земляні та будівельні завдання — є дорогими і часто неприйнятними для бюджету громади. Проте для керівництва Приютівської громади придбання грейдера було одним серед пріоритетних питань, яке на сьогодні вже вирішено.

Насамперед, закупівля спрямована на поліпшення стану доріг комунальної власності та доріг загального користування, очищення їх від снігу, дозволить швидше реагувати на поточні проблеми, не допускати руйнування дорожнього покриття, а також зекономити бюджетні кошти.

Спеціалізована техніка раніше не була у вжитку, виконана в стандартній комплектації, відповідає державним стандартам та екологічним нормам. Експлуатаційна вага автогрейдера BGD-140 становить 13 500 кг, потужність двигуна — 110 кВт, довжина грейдерного відвалу — 3 740 мм, поворотне коло — повноповоротний.

Зазначимо, що для закупівлі спеціалізованої техніки була запропонована сума 2 690 000 гривень, а у ході торгів ціна була суттєво знижена до 2 600 000 гривень.

Договір з переможцем тендеру був укладений 26 березня, а вже сьогодні грейдер було доставлено до ОТГ. Голова об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев особисто оглянув техніку, та переконався у доцільності придбання виробничої машини.