У Приютівській громаді відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті та примирення

  • 1295

Фото без описуСьогодні, 8 травня, у смт Приютівка біля обеліску Слави героям-воїнам Другої світової війни відбувся мітинг-реквієм до Дня пам’яті та примирення. Участь у ньому взяли голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, працівники селищної ради, військовий комісар Олександрійського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Балабуха, настоятель храму Георгія Побідоносця Василь Левченко, учасники бойових дій, місцеві жителі, учні Цукрозаводського НВК та Користівської ЗОШ I  III ступенів. 

Цього дня всі вони прийшли віддати данину пам’яті героям-воїнам і вклонитися ветеранам Другої Світової війни за ратний подвиг, здійснений ними у важкі воєнні та повоєнні роки минулого століття. З вступним словом з нагоди пам’ятного дня – до всіх присутніх звернувся голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев. Особливо теплі слова він спрямував до представників старшого покоління, які стали учасниками битви з нацизмом, і які у важкі для нашої країни часи ціною надлюдських зусиль кували перемогу на фронтах, в тилу та у підпіллі. Після чого, Андрій Коломійцев разом з військовим комісаром Олександром Балабухою подякували учасникам АТО та нагородили захисників України  медалями.

Музичний акомпанемент заходу забезпечував студентський хор «Піснелюби» Олександрійського коледжу культури та мистецтв. По завершенню присутні хвилиною мовчання та живими квітами, покладеними до підніжжя обеліску захисникам, вшанували пам’ять полеглих на фронтах Другої світової війни.