У Приютівській громаді урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

  • 2055

Фото без описуСьогодні, 14 травня, на подвір’ї Цукрозаводського НВК відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям, поряд з яким встановлено сучасні вуличні тренажери для занять загальною фізичною підготовкою дітей, підлітків та дорослих. Роботи з будівництва були розпочаті на початку жовтня 2018 року, а вже навесні 2019 року з настанням сприятливих погодних умов проект вдалося завершити. Даний проект реалізували шляхом спільного фінансування з державного, районного та селищного бюджетів.

З нагоди урочистого відкриття біля навчального комплексу зібралось чимало жителів громади, учнівської та юнацької спільноти. Також завітали привітати громаду з визначною подією голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, перший заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації Юрій Коваль, голова Олександрійської районної ради Ольга Коріненко, начальник управління ДСНС України у Кіровоградській області Віталій Миронюк, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський та ін. Зустрів почесних гостей на відкритті спортивного майданчика голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев.

Голова обласної державної адміністрації та голова Приютівської об’єднаної територіальної громади у своєму виступі зазначили, що відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям є знаковою подією для громади. Адже місцева молодь бере участь у різних турнірах, тож сучасний майданчик дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

Присутніх танцювальними номерами та піснею розважали творчі колективи Цукрозаводського НВК та Олександрійського коледжу культури і мистецтв. Поряд з цим, відбулися показові виступи вихованців відділення спортивного клубу «Спарта-17». По завершенню урочистої частини заходу право на проведення першого удару по воротам надали Сергію Анатолійовичу й тим самим символічно відкрили новозбудований спортивний майданчик.