Напередодні Дня Європи у Приютівці урочисто підняли прапор Європейського союзу

  • 945

Фото без описуДень Європи відзначається в Україні щорічно у третю суботу травня починаючи з 2003 року. Неабиякої актуальності цей святковий день набув після підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Відзначили свято, що символізує єдність України та країн Європи, в Приютівській об’єднаній територіальній громаді.  Тож сьогодні, 17 травня, в переддень святкового дня, на подвір’ї Приютівської селищної ради відбулося урочисте підняття прапору Європейського союзу.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх, серед яких учні Користівської та Протопопівської ЗШ та Цукрозаводського НВК, педагогічні працівники та службовці органів місцевого самоврядування, звернувся голова Приютівської громади Андрій Коломійцев.

Далі ж на присутніх чекали виступи сольні та колективні виступи учнів школи по завершенню яких найактивнішим членам євроклубів навчальних закладів громади було надано право підняти прапор Європейського союзу.

По завершення офіційної частини заходу усі охочі мали змогу взяти участь у фотосесії, що відбулась на подвір’ї Приютівської селищної ради.