У Приютівському дошкільному навчальному закладі «Світлячок» відбувся випускний бал

  • 1000

Фото без описуКінець травня щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням свята останнього дзвоника та випускних. Отож, 24 травня, відбувся випускний бал у Приютівському дошкільному навчальному закладі «Світлячок».

Розпочалося свято з пісенного виступу маленьких випускників в актовій залі дошкільного навчального закладу. Майбутні школярі читали вірші про рідний садочок, виконували ретро-пісні, танцювали вальс під музичний супровід фортепіано. Випускників вітали адміністрація дошкільного закладу, батьки, гості.

Зокрема, на свято була запрошена керуючий справами виконавчого комітету Приютівської селищної ради Вікторія Косяк, яка привітала випускників з визначною подією та передала солодкі подарунки від голови Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрія Коломійцева.

По завершенню урочистостей батьки провели своїх дітей через символічну арку з рушників, а на згадку про садочок випускники отримали «чарівні» ручки від першої виховательки.

Загалом свято було цікавим і веселим. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у випускників дошкільного навчального закладу на все життя!