У Приютівській громаді відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

  • 1304

Сьогодні, 3 червня, на базі Цукрозаводського навчально-виховного комплексу відбулося масштабне свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. На святкування були запрошені близько 200 дітей з усіх навчальних закладів Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Урочисте відкриття заходу розпочалося танцювально-пісенною програмою на нещодавно збудованому спортивному майданчику зі штучним покриттям. Згодом до всіх присутніх звернувся голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, котрий побажав усім гарного настрою, а також максимального задоволення від сьогоднішнього свята. На заході були також присутні директор Цукрозаводського НВК ЦХЕТУМ Тетяна Лещенко, заступник Приютівського селищного голови Ірина Чемерис, керуючий справами виконавчого комітету Вікторія Косяк та секретар Приютівської селищної ради Вікторія Лисенко.

Організатори свята передбачили для учасників 10 цікавих локацій, де кожен зміг реалізувати себе  у майстер-класах з виготовлення ляльки-мотанки, Петриківського розпису, співів у караоке та ін. Зокрема, учасники брали участь у спортивних змаганнях, флешмобі з танцем «Полька-Ойра» та фото-конкурсу біля декорованої конструкції для фотографування. Протягом цікавих конкурсів та розваг дітей пригощали морозивом, печивом та іншими солодощами.

По завершенню свята маленьких учасників знову зібрали на спортивному майданчику, аби вручити подарунки від Приютівської селищної ради. Кожному навчальному закладу було передано по одному комплекту ракеток для гри в теніс, шахові дошки, м’ячі для гри у футбол, волейбол та баскетбол. На цьому сюрпризи не завершилися, адже учасників продовжила розважати команда аніматорів, яка запропонувала дітям чимало цікавих конкурсів та флешмобів. Вже у шкільних автобусах втомлена малеча пригостилась смачненькими бургерами та соками.