У с. Березівка відбувся Teach-in «Нехай панує на землі добро і справедливість»

  • 1419

13 червня, у с. Березівка на базі бібліотеки-філії, ДНЗ «Світлячок» та ФАПу, пройшов  Teach-in «Нехай панує на землі добро і справедливість» (зібрання для обговорення актуальних питань). Захід був організований та проведений спільно з комунальною установою «Територіальним центром соціального обслуговування» Олександрійської районної ради та Олександрійським місцевим центром надання безоплатної правової допомоги.

Для жителів були організовані локації де одночасно проходили різні заходи. Кожен бажаючий міг отримати безкоштовну правову консультацію та інформаційні буклети, нагострити ножі, сапи, сокири, скористатися послугами перукаря, зміряти тиск та взяти собі необхідні гуманітарні речі. Зокрема, присутнім було роздано перший випуск власного друкованого видання Приютівської селищної ради «Голос громади». Також окремо для вихованців дитячого садочка, фахівцями місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги був проведений правопросвітницький захід «Твої права – твій надійний захист». В ході якого діти під керівництвом фахівці БПД визначали свої основні права та обов’язки. Всі учасники заходу отримали буклети правового характеру «Паспорт прав дитини».

Заключним було заняття «Університету третього віку» в бібліотеці, тема якого: «Вареник – шедевр української кухні». Слухачі приймали активну участь в обговоренні даної теми. Закінчилося заняття вправами на релаксію та частуванням варениками.