У Приютівській громаді проведені громадські обговорення Стратегії розвитку на 2019-2021 роки

  • 1478

Фото без опису3 18 червня по 23 червня 2019 року, відповідно до розпорядження селищного голови «Про проведення громадського обговорення проекту рішення щодо Стратегії розвитку Приютівської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2021 рр.» проводились громадські обговорення стратегічних цілей розвитку Приютівської громади та технічних завдань до них.

Голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев разом з секретарем ради Вікторією Лисенко, заступником Іриною Чемерис та працівниками відділу розвитку територій Приютівської селищної ради представляли проект Стратегії розвитку по населеним пунктам.

В кожному старостинському окрузі громадяни мали змогу висловити свої думки з приводу завдань, що стоять перед громадою та кожним населеним пунктом в процесі виконання цього документу. В подальшому усі зібрані зауваження будуть опрацьовані та внесені робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд чергової сесії Приютівської селищної ради для подальшого затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю депутатів Приютівської об’єднаної територіальної громади, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та радника з питань регіонального розвитку Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування Денисом Абрамовим.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Приютівська об’єднана територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність, стратегічно розподілити ресурси, залучати інвестиції та створювати додаткові робочі місця.