У відремонтованому Пустельниківському сільському клубі відроджується культурне життя

  • 1034

Фото без описуПісля відкриття відремонтованого Пустельниківського сільського клубу, місцеві жителі почали задумуватись про відродження культурного життя в рідному селі. Вони вже давно мріяли про те, щоб зробити у клубі ремонт, аби в ньому було не лише комфортно проводити різноманітні заходи, а й тепло взимку.

У с. Пустельниково сьогодні найбільше молоді серед усіх населених пунктів Ізмайлівського старостинського округу, до якого воно належить. Село росте і сільський клуб, який працює під керівництвом Віти Кіфряк, став одним з головних його центрів. Навіть не дивлячись на літні канікули, робота у закладі культури продовжується й зараз. Тут організовано гуртки для творчого розвитку молоді, проводяться дискотеки, місцеві свята та цікаві репетиції, які збирають чимало людей всіх вікових категорій. Зокрема, місцева молодь полюбляє проводити вільний час за новеньким тенісним столом, який під час урочистого відкриття подарував голова Приютівської об’єднаної громади Андрій Коломійцев.

Керівництво Приютівської селищної ради розуміє, що людям в сільській місцевості потрібне місце для реалізації свого творчого потенціалу. Саме тому, в населених пунктах громади проводяться капітальні та поточні ремонти культурно-освітніх установ для організації дозвілля населення. Одним із таких є Піщанобрідський сільський клуб, який невдовзі також відкриється після капітального ремонту внутрішніх приміщень.