Як втілити найсміливіші ідеї з реалізації змін у громаді дізнавалися представники Приютівської ОТГ

  • 724

Фото без описуУ Івано-Франківську стартувала унікальна програма «Давай зміни!», що реалізовується командою Громадської організації «Відкритий простір» за підтримки Global Project Partners e.V. в рамках програми «Східне партнерство» від Міністерства Закордонних Справ Німеччини (Federal Foreign Office).

До участі у програмі з підготовки менеджерів громадських ініціатив, яка допоможе зрозуміти, спланувати та реалізувати найсміливіші ідеї з реалізації змін у своїх громадах запрошені активні громадяни з малих міст та селищ Центральної України. Зокрема, від Приютівської об’єднаної територіальної громади до Івано-Франківська вирушили голова ГО «Молодіжний табір Патріот» Світлана Михайленко та член молодіжної ради селища Приютівка Галина Мостова.

Основні теми програми навчання – креативне мислення та розробка ідей; стратегічне планування та управління проектами; командотворення; ораторське мистецтво та мистецтво проведення презентацій; робота зі ЗМІ; тайм-менеджмент; інструменти громадського захисту та впливу на владу. Основна мета проекту — підготовка фахівців з управління громадськими проектами через поєднання досвіду та знань двох паралельних світів - бізнесу та громадського активізму.