У Бутівському яскраво відзначили День села

  • 963

Фото без описуМинула субота для бутівчан — незвичайний вихідний. Саме у цей день цьогоріч припало свято — День села. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Тож з вітальним словом до жителів звернувся голова Приютівської об’єднаної громади Андрій Коломійцев, який привітав присутніх зі святом. У своєму виступі він коротко нагадав історію створення громади, розповів, чим сьогодні живе Костянтинівський старостинський округ та село Бутівське зокрема, та які позитивні зміни відбулись за останній рік. Добрі слова привітань та різноманітні подарунки з рук селищного голови Андрія Коломійцева та виконуючого обов’язки старости Костянтинівського старостинського округу Олександра Клімова отримали довгожителі села, молоді родини та кращі працівники сільськогосподарської діяльності.

Після урочистої частини відбувся концерт для жителів села, організований аматорськими колективами «Криниченька» та «Березівчанка». Розваги цього дня чекали на наймолодших гостей свята, для яких організатори підготували виступи дитячих аніматорів та безкоштовну солодку вату, а також ігри, конкурси, батути та ін. Окрім концерту гості та жителі села могли пригоститися українською стравою – кулішем. Скуштувати цей продукт назбиралось чимало охочих. Концертна програма закінчилась, але святкування Дня села продовжилось запальною дискотекою для молоді.