Представники Приютівської ОТГ ознайомились з основними правовими аспектами формування підприємства комунальної власності громади

  • 789

Фото без описуКіровоградським центром розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», був проведений семінар на тему: «Комунальне підприємство в ОТГ – створення та управління». У заході взяли участь представники Департаменту ЖКГ Кіровоградської ОДА, керівники комунальних підприємств і представники об’єднаних територіальних громад, зокрема юрисконсульти Приютівської селищної ради Олександр Давидов та Роман Малиновський, а також головний спеціаліст з кадрової роботи Ірина Рябенька.

Під час навчального семінару присутніх ознайомили з основними правовими аспектами формування підприємства комунальної власності громади, етапами та документальним оформленням цього процесу. Поряд із цим, на семінарі також розглянули положення, що регламентують організаційну структуру підприємства, питання управління підприємством, його поточної діяльності, учасники були ознайомлені із успішним досвідом реформування галузі ЖКГ в Україні.

По завершенню семінару представники ОТГ поділились власним досвідом організації роботи сфери житлово-комунального господарства та отримали відповіді на запитання від запрошених експертів.