У Головківці капітально відремонтували частину автомобільної дороги

  • 836

Фото без описуОкрім проведення поточних ремонтів асфальтного покриття, впродовж 2019 року, в межах Приютівської об’єднаної територіальної громади активно проводились й капітальні ремонти.

Зокрема, роботи з комплексного відновленя асфальтного покриття проводились у с. Костянтинівка по вул. Центральній, відрізку шляху між селами Протопопівка та Бандурівка, частині покриття по вул. Козацькій у Протопопівці та вул. Шевченко у Піщаному Броді. На цьому роботи з капітального ремонту доріг у громаді не зупиняються.

У вересні місяці, в межах с. Головківка також капітально відремонтували частину автомобільної дороги. Працівники підрядної організації виконали роботи з комплексного відновлення близько 370 метрів ділянки дороги по вулиці Миру. Проведення ремонтних робіт на цьому відрізку дороги було досить важливим, оскільки по вказаній вулиці курсує не лише рейсовий автобус, а й шкільний. 

На ремонт вказаної ділянки дороги було витрачено 773 тис. грн за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури.