У Приютівській громаді незабаром запрацює поліцейська станція

  • 948

Фото без описуНаразі у селі Протопопівка завершився процес облаштування поліцейської станції, яка обслуговуватиме території 17-ти населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади, а це понад 12 тисяч громадян.

Для потреб правоохоронців, які будуть нести службу на території Приютівської ОТГ за кошти місцевого бюджету вже капітально відремонтовані два службових приміщення. Поряд з цим, Приютівська селищна рада забезпечила майбутню Поліцейську станцію сучасною комп’ютерною технікою та меблями.

Двоє правоохоронців з Приютівської об’єднаної територіальної громади упродовж 2,5 місяців опановували практичну діяльність новітнього дільничного офіцера поліції. Вони успішно пройшли теоретичну частину навчання, склали тестування. Наразі правоохоронці проходять місячне стажування у громаді з Дніпропетровської області.

Нагадаємо, Поліцейська станція розташована у адміністративній будівлі Протопопівського старостинського округу і має два робочих кабінети. З її появою, дільничні офіцери поліції зможуть більш оперативно реагувати на звернення та повідомлення громадян, а громадяни – отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують.

Варто відзначити, що робота Поліцейської станції не вплине на робочий процес працівників Протопопівського старостинського округу. Установа працюватиме за звичним графіком, з метою здійснення прийому громадян та забезпечення представництва інтересів жителів вказаного старостинського округу.