У Приютівській громаді відкрито поліцейську станцію

  • 3696

Фото без описуСьогодні, 27 грудня, у Приютівській об’єднаній територіальній громаді відбулося офіційне відкриття поліцейської станції та представлення офіцерів поліції, а також їх службових автомобілів «Renault Duster». Станція розташована в адміністративній будівлі Протопопівського старостинського округу і має два службових приміщення, в яких створені комфортні умови для роботи правоохоронців.

На офіційному відкритті були присутні голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олексій Ніколаєв, начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Віталій Кравцов, а також мешканці громади.

«Завдяки впровадженню реформи децентралізації та взаємодії представників селищної ради з Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області, у Протопопівці запрацювала поліцейська станція, де громадяни можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують. Поліцейські громади завжди відкриті для спілкування та консультацій, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між суспільством і поліцейськими та формуванню довірливих відносин», — зазначив Андрій Коломійцев, Приютівський селищний голова.

Після урочистого відкриття поліцейської станції присутні оглянули два службових приміщення, де зроблений сучасний ремонт та встановлено нові меблі. Наявна комп’ютерна та оргтехніка, під’єднані до мережі Інтернет. Новітнє технічне забезпечення дасть можливість поліцейським повноцінно виконувати всі завдання і обов’язки.

Нагадаємо, поліцейська станція Олександрійського РВП ОВП ГУНП в Кіровоградській області розташована в адміністративній будівлі Протопопівського старостинського округу за адресою: с. Протопопівка, вул. Козацька, буд. 41. Графік роботи: понеділок-п’ятниця — з 08.00 до 18.00 год.; субота-неділя — вихідний.