У Приютівській громаді продовжується реконструкція водопровідних мереж

  • 664

Водопостачання — це важлива інфраструктурна система будь-якого населеного пункту. Якісної води з кожним роком стає все менше, і звичайно, Приютівська селищна рада велику увагу приділяє питанню забезпечення населення громади якісною питною водою.

Так, у грудні, за рахунок субвенції з місцевого бюджету обласному комунальному виробничому підприємству «Дніпро-Кіровоград» було здійснено реконструкцію водопровідних мереж вулицями Березівською та Садовою у селищі Приютівка.

Для покращення якості водопостачання працівниками підрядної організації збудовано колодязь, камеру із запірною арматурою та регулятором тиску. Зокрема, здійснено приєднання двох ниток водоводу до новозбудованих об’єктів. Раніше, водопостачання здійснювалось з самопливного водоводу під тиском 1 атмосфера, а відтепер постійний тиск в мережі становитиме до 7 атмосфер.

Нагадаємо, на одній із чергових сесій Приютівської селищної ради сьомого скликання депутати проголосували за внесення змін до бюджету та погодили виділення субвенцій районному та обласному бюджету. Зокрема, на реконструкцію водопровідних мереж вулицями Березівською та Садовою було виділено 252 тис. грн.