У Приютівці відбулася перша у 2020 році сесія селищної ради

  • 945

Фото без описуМинулої п’ятниці, 17 січня, відбулась двадцять друга сесія Приютівської селищної ради сьомого скликання. До порядку денного було включено 31 проект рішення. У результаті роботи, депутатами прийнято ряд важливих для розвитку громади рішень. Розгляд питань переважно був зосереджений за декількома напрямками: бюджет, комунальне господарство та земельні питання.

Що стосується плану формування та використання фінансових ресурсів, то на першій сесії у 2020 році розглядалося внесення змін до рішення селищної ради від 17 грудня 2019 року №490 «Про бюджет Приютівської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Зміни, що були внесені до бюджету передбачають: надання грошової допомоги у сумі 17227,25 грн КУ «Олександрійський центр із обслуговування закладів освіти» Олександрійської районної ради Кіровоградської області для сплати податків за IV квартал 2019 року; Войнівському міжшкільному навчально-виробничому комбінату у сумі 13000,00 грн для сплати за енергоносії та придбання паливно-мастильних матеріалів для автобусу; КП «Войнівське» у сумі 100000,00 грн для погашення заборгованості з водопостачання; КП «Водолій» у сумі 95410,00 грн на сплату вуличного освітлення та виплату заробітної плати.

Також, на виконання Меморандуму про співпрацю та партнерство в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» та п.5 «Програми протидії злочинності, профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Приютівської селищної ради на 2019-2020 роки» виділено кошти у розмірі 200000,00 грн для забезпечення пальним та обслуговування службових автомобілів дільничних офіцерів громади Олександрійського РВП ОВП ГУНП в Кіровоградській області.

Цього ж дня, депутати розглянули земельні питання, що стосувалися надання дозволів на розробку, затвердження технічної документації, припинення права постійного користування земельними ділянками, прийняття земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність, тощо.