Команда Приютівської ОТГ серед переможців Спартакіади, присвяченої 20-й річниці діяльності ТОВ «УкрАгроКом»

  • 1360

Фото без описуВ суботу, 25 січня, в Олександрійському комунальному закладі «Дитячо-юнацька спортивна школа №2» відбулась Спартакіада серед аматорів, яка була присвячена 20-й річниці з дня заснування ТОВ «УкрАгроКом». Традиційно група компаній підтримує здоровий спосіб життя і створює для працівників умови роботи і відпочинку.

З привітальним словом до учасників спартакіади звернувся фінансовий директор ТОВ «УкрАгроКом» Павло Фесюк, який привітав з відкриттям щорічних спортивних змагань і подякував працівникам колективів за підтримку здорового способу життя та побажав позитивних емоцій і перемоги у змаганнях.

Загалом, учасники змагалися за шістьма ігровими дисциплінами, серед яких: арм-реслінг, єдиноборства сумо, гладіаторські бої, естафета, мега-баскетбол та гра-конкурс «Відгадай слово». Змагання серед восьми команд-учасників проходили досить напружено та емоційно.

Спортсмени-аматори віддавали всі сили на здобуття перемоги і в напруженій боротьбі вибороли Приютівська ОТГ — ІІІ місце, Елеватор ТОВ "Украгроком" — II місце та с. Михайлівка - відділок № 5 ТОВ «УкрАгроКом» — I місце.