У Протопопівському ЗЗСО провели Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності

  • 549

Фото без описуПротягом 20-24 січня у Протопопівському закладі загальної середньої освіти I – III ступенів Приютівської селищної ради тривав Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему «Здоров’я дітей – здоров’я нації», в рамках якого було проведено низку заходів.

Зокрема, медична сестра Шевцова С.М. організувала та провела для учнів закладу виставку-огляд спеціальної літератури «Хвороби та профілактика», інформаційну хвилинку «Гігієна класу –  запорука здоров'я учня в закладі освіти». Класні керівники провели з учнями тематичні бесіди, години спілкування: «Як стати нехворійком» (1 кл., Цесько О.Б.), «Подорож до країни Здоров’я» (2 кл., Кашпуровська С.М.); гру - подорож «Країна Здоров’я»(3-4 кл.; Губенко С.В. - Руденко С.Г.), вікторину «Стежинами здоров’я» (5,7 кл.; Лопата С.С., Свірідова С.С. ), вікторину «Стежинами здоров’я» (6 кл., Починко Т.О.); відео з коментуванням для учнів 6 класу «14 фактів про здоров’я людини та стимул до здорового способу життя» (вчитель основ здоров’я Мирошниченко О.В.), розважальну гру «Здоровим бути модно» (8 - 9 кл.; Дейнега Ю.С., Діденко Ю.Ю.), відеолекторій «Здоровий спосіб життя: застерегти, а не заборонити» для учнів 10 – 11 класів провели класний керівник Косенко О.В. та соціальний педагог Завгородня Ю.С. Конкурс загадок, прислів’їв та приказок для учнів НУШ провела бібліотекар Клочко Н.Ф.

В підсумку учні довідалися багато нової інформації та мали можливість продемонструвати свої знання, набуті на уроках. Поряд із цим, здобули розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.