У Ізмайлівці після капітального ремонту відкриється оновлена бібліотека-філія

  • 936

Фото без описуУ Ізмайлівському старостинському окрузі запрацює ще одна оновлена бібліотека. З наступного тижня, відновить свою роботу Ізмайлівська бібліотека-філія, що розташована в адміністративній будівлі старостинського округу (вул. Центральна, буд. 59).

За досить короткий час в культурно-освітньому закладі було проведено капітальний ремонт приміщень та придбано сучасні меблі для зберігання книг. Приміщення бібліотеки та читальної зали отримали новий сучасний вигляд, багато світла й зелені. Нині — це комфортна зона для проведення дозвілля різними категоріями населення, адже у закладі є не тільки цікава література, а й високошвидкісний зв'язок з інтернетом та комп’ютерна техніка.

«Це не лише книгозбірня, це інформаційний центр, де проводитимуться різноманітні зустрічі, вечори, дискусійні клуби, де надаватимуться нові послуги. Я сподіваюсь, що наша бібліотека стане справді культурно-просвітницьким осередком та в ній завжди буде людно»,  –  зазначила завідуюча Ізмайлівською бібліотекою-філією Тетяна Красюк.

Нагадаємо, восени 2019 року в Ізмайлівському старостинському окрузі після капітального ремонту запрацювала Піщанобрідська бібліотека-філія.