Молоді дерева висаджують на місці стихійного сміттєзвалища у Приютівській ОТГ

  • 1548

Комунальним підприємством «Водолій» Приютівської селищної ради ведеться активна робота з ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території Приютівської об’єднаної громади. Зокрема, одне з таких сміттєзвалищ нещодавно було ліквідовано у с. Березівка по вул. Ольховського. Сміття, що накопичувалося на цьому місці роками перетворило мальовничий куточок на огидне видовище.

Тут прибрали побутове сміття, вирубали чагарники та розрівняли землю. А вже сьогодні, з настанням сприятливих погодних умов, працівники місцевої пожежної команди, комунального підприємства та небайдужі мешканці села взяли участь у висаджуванні молодих дерев. Загалом, на площі  1 га землі буде висаджено 40 саджанців.

Також варто відзначити, що допомогу в ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території громади надають й соціально-відповідальні підприємці. Зокрема, завдяки допомозі фермерського господарства «РІТА» ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище побутових відходів на околицях с. Ізмайлівка.

Приютівська селищна рада звертається до всіх мешканців — затишне і комфортне проживання в громаді залежить від кожного з нас, починаючи з елементарного вивозу сміття в спеціально відведене для цього місце.