На території Приютівської ОТГ невідомі вкотре пошкодили дорожні знаки

  • 1173

Фото без описуВпродовж останнього часу на вулицях громади регулярно фіксуються акти вандалізму, пов'язані з пошкодженням дорожніх знаків. Зокрема, лише в цьому місяці невідомі особи пошкодили вже 5 технічних засобів регулювання дорожнього руху.

Один з таких розташований на автомобільній дорозі з інтенсивним рухом по вул. Олександрійській у смт Приютівка, яка вважається потенційно небезпечною ділянкою для пішоходів. Варто також відзначити, що цей знак працівники комунального підприємства «Водолій» Приютівської селищної ради встановили лише 14 квітня.

Селищна рада нагадує, що встановлення дорожніх знаків проводиться коштами комунального підприємства, а отже коштами платників податків. Вартість одного такого знаку становить близько 500 грн.

Якщо ви стали свідками подібних хуліганських дій, одразу звертайтеся до правоохоронних органів або селищної ради. Також, слід не забувати, що пошкодження технічних засобів регулювання дорожнього руху відповідно до статті 139 Кодексу України про адміністративні правопорушення карається штрафом від 340 до 850 гривень. За викрадення знаку зловмисникам загрожує до 3 років позбавлення волі за статтею 185 Кримінального кодексу України.