У Приютівській ОТГ не будуть проводити масові заходи 8-9 травня

  • 816

Фото без описуЦього року виповнюється 75 років з дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Але у зв’язку з обмеженням масових заходів, їх проводити в Україні, зокрема Приютівській об’єднаній територіальній громаді не будуть. Цього року формат, на жаль, буде іншим.

Зокрема, КУ «Центр культури та дозвілля» проведе патріотичну онлайн-мандрівку «Не загасити пам’яті вогонь…». Поряд із цим, КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» організує в соціальних мережах проведення флешмобів та конкурсів для учнівської молоді, а також онлайн-виховні години, присвячені Дню пам’яті та примирення і 75-ій річниці Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні.

Звичайно, Приютівська селищна рада обов’язково привітає ветеранів, але виключно в індивідуальному порядку. Учасникам війни передадуть продуктові набори і матеріальну допомогу по три тисячі гривень кожному.

Усіх мешканців громади, особливо ветеранів, людей похилого віку просимо з розумінням віднестися до подібного формату святкування, дотримуватися правил карантину, особистої безпеки, адже найголовніше наразі – зберегти здоров’я своє і своїх рідних.

Варто відзначити, що в ці дні не забороняється індивідуальне покладання квітів до Братських могил, пам’ятних місць, могил героїв і жертв Другої світової війни з обов’язковим дотриманням карантинних вимог.