У школи Приютівської ОТГ закупили комп’ютерну техніку на чверть мільйона гривень

  • 983

Фото без описуДля забезпечення належних умов навчання та зміцнення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти Приютівської об’єднаної територіальної громади закуплене сучасне комп’ютерне обладнання на суму 276 тис. грн.

Техніку було придбано за рахунок залишку освітньої субвенції, що утворилась на кінець 2019 року. 5 планшетних комп’ютерів, 5 потужних ноутбуків, 5 персональних комп’ютерів та 13 багатофункціональних пристроїв для друку будуть розподілені пропорційно по школах громади, відповідно до чисельності учнів в навчальному закладі.

Як зазначив директор КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради Світлана Михайленко, нова техніка також розподілятиметься між переможцями конкурсів, що проводитимуться серед навчальних закладів громади по завершенню карантинних обмежень.

Варто відзначити, що для повного використання залишку освітньої субвенції, кошти також спрямовуються на протипожежні заходи, придбання меблів для початкових класів, сучасне мультимедійне обладнання для закладів загальної середньої освіти, у тому числі для оснащення закладів освіти засобами навчання з фізики, біології.

В матеріалі використано умовне фото.