Дорогі медичні працівники!

  • 511

Фото без описуЩиро вітаю вас із професійним святом. Ви, без перебільшення, сьогодні є справжніми героями. Героями, які на “передовій” захищають наше здоров’я, борючись з сильним і безжальним ворогом під назвою COVID-19. Без остраху за своє життя, ви щодня рятуєте тисячі інших життів. Боретеся за здоров’я своїх пацієнтів, інколи забуваючи про власне.

Нинішня епідемічна ситуація стала викликом для усього світу і досить складним випробуванням для України. Адже, нажаль, медична система в нашій країні далека від досконалості та потребує більш виважених кроків з боку держави в питаннях фінансування медичної галузі й соціальних гарантій для забезпечення професійних та матеріальних потреб наших медпрацівників. Сьогодні, на місцевому рівні, ми намагаємося робити усе від нас залежне, аби забезпечити наших медиків хоча б частиною необхідних засобів індивідуального захисту. Співпрацюємо з громадськими і благодійними організаціями  з метою отримання гуманітарної допомоги. Цьогоріч на утримання  первинної ланки  медицини ми виділили з місцевого бюджету вже близько 1,5 млн грн.

Тому у цей день я дякую кожному з вас, шановні медики, за те, що попри усі труднощі ви продовжуєте сумлінно виконувати поставлені перед вами завдання – відповідально та професійно ставитися до виконання своїх обов’язків.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, віри у власні сили, стресостійкості у будь-якій ситуації та невичерпної витримки!

З повагою,

Приютівський селищний голова

Андрій Коломійцев