Леонід Жовтило: працюватимемо над методологією формування завдань розвитку освітньої мережі в Приютівській ОТГ

  • 755

Фото без описуДнями, радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування Кіровоградського регіонального офісу «U-LEAD» Леонід Жовтило провів консультацію для фахівців Приютівської об’єднаної територіальної громади.

Основні питання, що обговорилися стосувалися юридичних особливостей роботи з кадровим потенціалом в закладах освіти. Учасникам надали практичні рекомендації щодо організації кадрової роботи в закладах освіти, а також щодо організації підготовки та перепідготовки кадрів.

Також радник ознайомився з результатами засідань робочої групи щодо формування бачення розвитку освіти громади, стратегічних та операційних цілей, спільно з представниками громади провів  аналіз та узагальнення даних про геопросторові та інфраструктурні особливості розташування громадської освітньої інфраструктури селищної ради.

Леонід Жовтило підкреслив, що одним із ключових завдань подальшої організаційно-консультаційної роботи з Приютівською ОТГ буде робота над методологією формування завдань розвитку освітньої мережі в громаді.