Служба у справах дітей Олександрійська РДА передала контроль за утриманням підопічних Службі у справах дітей Приютівської селищної ради

  • 1200

Фото без описуСлужба у справах дітей Приютівської селищної ради доводить до відома усиновителів, опікунів та піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів, які проживають на території Приютівської селищної ради, що з 03 серпня 2020 року питання діяльності та функціонування прийомних сімей та ДБСТ, сімей опікунів та піклувальників, контроль за станом утримання дітей в зазначених сім’ях в тому числі контроль за утримання дітей в сім’ях які усиновили дітей передано від Служби у справах дітей Олександрійської РДА до Служби у справах дітей Приютівської селищної ради.

Враховуючи вищевикладене прошу по всім питанням які стоються утримання, перебування дітей в зазначених сім’ях, надання фотокарток на дітей до 7 років, та після досягнення 10 та 13 років, висновки про проходження медичних оглядів дітей (2 рази на рік) та медичні огляди опікунів та піклувальників 1 раз на рік надавати виключно до служби у справах дітей Приютівської селищної ради вул. Шкільна, 4 смт. Приютівка, м.т. начальника служби у справах дітей Ярослав Коряковцев 0954975571.