Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС

  • 390

Фото без описуДію карантинних обмежень на території Приютівської громади продовжили до 31 жовтня. Таке рішення прийняли члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні, яке відбулось на початку тижня.

За результатами позачергового засідання вирішено продовжувати контроль за виконанням протиепідемічних заходів, відповідно до зеленого рівня епідемічної небезпеки, приділивши особливу увагу дотриманню соціальної дистанції, масочного режиму, визначених заходів дезінфекції суб’єктами господарювання та населенням в громадських будинках і спорудах, закладах торгівлі, громадського харчування, в громадському транспорті, здійснення перевезень пасажирів в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, проведення масових заходів за участю не більше однієї особи на 5 кв.м, дотримання умов самоізоляції.

На території громади заборонено проведення концертів, дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування із організацією дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо).

Проте, не заборонено організацію та проведення футбольних матчів у разі відсутності додатково встановлених обмежень, що перешкоджають проведенню матчу.