До уваги отримувачів державних соціальних допомог, житлових субсидій та пільг!

  • 980

Фото без опису

У зв’язку з оголошенням в Україні карантину, для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COViD–19 в управлінні соціального захисту населення районної державної адміністрації прийом громадян обмежений.

Щоб не наражати себе на небезпеку звертаємо увагу громадян району на онлайн сервіси за допомогою яких можливо оформити деякі державні соціальні виплати.

На порталі Е-послуг Міністерства соціальної політики  можливо оформити:

  • допомогу при народженні дитини - https://e-services.msp.gov.ua;
  • субсидію для відшкодування витрат для оплати житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, рідкого та твердого пічного побутового палива -  https://subsidii.mlsp.gov.ua;
  • компенсацію послуги «Муніципальна няня» - https://e-nanny.ioc.gov.ua.

Єдиний портал державних послуг Дія ще один альтернативний спосіб оформлення державних соціальних виплат. Даний сервіс має мобільний додаток  для зручного користування  через смартфон або планшет.

Надає можливість оформлення допомоги при народженні дитини - https://diia.gov.ua/services/dopomoga-pri-narodzhenni-ditini

Через сервіс єМалятко на порталі Дія можливо також оформити допомогу при народженні дитини  та допомогу на дітей , які виховуються у багатодітних сім’ях - https://diia.gov.ua/services/yemalyatko.

Перелічені онлайн сервіси працюють на безоплатній основі цілодобово сім днів на тиждень.

Також, пакет документів можна надсилати поштою за адресою: вул. А.Кохана,14 м. Олександрія або на електронну адресу:  inbox2@olex.kr-admin.gov.ua

Інформація та консультації стосовно соціальних виплат (послуг) надаються працівниками управління соціального захисту населення районної державної адміністрації в телефонному режимі 0950315354, 0678293005.