Ігрові набори «LEGO Play Box» отримають першокласники Приютівської громади

  • 1240

Фото без опису

Конструктори від LEGO вже сприймаються не тільки як цікава іграшка, якою можна гратися вдома. ЛЕГО – одна з відомих і поширених на сьогодні педагогічних систем, що використовує моделі реального світу і предметно-ігрове середовище навчання та розвитку дитини. Основною ідеєю навчання є принцип «Навчання через дію» — діти отримують знання в процесі побудови та дослідження моделей з конструктора.

19 жовтня КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради відповідно до графіку Управління освіти і науки Кіровоградської ОДА отримали безкоштовну гуманітарну допомогу (ігрові набори LEGO Play Box), передану від Міністерства освіти і науки України в межах Меморандуму про взаєморозуміння із «The LEGO Foundation».

10 ігрових наборів будуть розподілені серед класів «Нової української школи» закладів загальної середньої освіти Приютівської громади. Ці набори — якісний дидактичний матеріал для вчителів. Під них прописані спеціальні методики, які допомагають дітям як засвоювати знання, так і розвивати так звані «м’які навички». Кожен з таких наборів налічує близько 7 тисяч різноманітних елементів.