Про отримання зекономлених коштів субсидій/пільг в АТ «Ощадбанк»

  • 426

Фото без опису

Управління соціального захисту населення Олександрійської районної державної адміністрації стосовно отримання зекономлених коштів субсидій/пільг повідомляє наступне.

Особи, які в опалювальний сезон 2019-2020 років були одержувачами житлових субсидій або пільг у безготівковій грошовій формі та не використали в повному обсязі нараховані їм суми мають звернутися до АТ «Ощадбанк» для отримання картки.

Враховуючи обмежувальні заходи, встановлені Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, з метою уникнення черг необхідно попередньо записатися на прийом через Контактний центр «Ощадбанку» за номером телефону «гарячої лінії» 0800210800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України), обравши відділення банку та час прийому.

Громадяни, що проживають в Олександрійському районі, можуть отримати картки за попереднім записом на електронну чергу, у відділеннях АТ «Ощадбанк» за адресами:

- проспект Соборний, 87;

- вулиця Свердлова, 1;

- проспект Соборний, 26.

Особи, які за станом здоров’я не мають можливості самостійно звернутися в АТ «Ощадбанк» рекомендуємо оформити довіреність в сільській (селищній) раді для отримання картки.

Інформацію про суму невикористаної субсидії/пільги можна отримати в особистому кабінеті пільговика, зареєструвавшись на сайті «Ощадбанку».