Учні Приютівської філії Новопразької дитячої музичної школи стали переможцями міжнародних конкурсів

  • 743

Фото без опису

Впродовж 21-22 листопада при підтримці департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, Національної всеукраїнської музичної спілки відбувся ІХ Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс «Свято талантів».

Організований та створений творчим проектом «Тріумф-Fest»  задля культурного і естетичного виховання підростаючого покоління на кращих зразках світового і національного мистецтва.

Цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями фестиваль-конкурс проходив дистанційно. Учні Новопразької дитячої музичної школи  взяли участь у фестивалі-конкурсі в номінації  «Академічний вокал»  та здобули  6 призових місць.

Диплом лауреат І ступеня здобула Бузинник Злата учениця 7 класу Новопразької ДМШ Приютівської філії викладач Драгомирова В.В., концертмейстер Михайлова О.С.

Поряд із цим, в листопаді-грудні 2020 року у м. Львові проходив V Міжнародний багатожанровий інтернет-фестиваль-конкурс "Samocvity - Online", в якому взяли участь понад  300 солістів та ансамблів малих форм (дуети, тріо, квартети) і близько 160  колективів з різних міст нашої країни: Одеси, Маріуполя, Моршина, Тернополя, Миколаїва, Львова, Харкова та з країн Європи: Польща, Біларусь, Кахзахстан.

Учасники представляли свої творчі роботи в хореографічному, вокальному, інструментальному жанрах, театральному мистецтві, фольклорі та інших жанрах. Професійне журі переглянуло всі представлені відео-ролики і визначило переможців по вікових категоріях та жанрах.

Серед учасників фестивалю-конкурсу в номінації «Інструментальна музика. Фортепіано» (солісти, ансамблі) взяли участь учні Новопразької дитячої музичної школи Приютівської філії фортепіанний ансамбль у складі Кузьменко Ілля та Кузьменко Єсфір викладач Ткачова Е.В., та здобули перемогу - І місце.

Переможці отримали цінні нагороди, медалі, дипломи. Перемоги учнів Новопразької дитячої музичної школи Приютівської філії ще раз підтверджують, що талант та прагнення творити і працювати не залежить від обставин та ситуацій! Ми вітаємо з перемогою і бажаємо всім здоров'я, терпіння, творчих злетів та наснаги!