Про перевірки протиепідемічних вимог

  • 495

Фото без опису

Минулого тижня на території Кіровоградської області зареєстровано різкий підйом захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Тож, Олександрійсько-Приютівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області наголошує на дотриманні протиепідемічних правил:

Носіть засоби індивідуального захисту! Частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх, а також дотримуйтесь соціальної дистанції в громадських місцях!

Для інформації: у період з 22 по 28 березня фахівцями Олександрійсько-Приютівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області було проведено 39 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на період дії карантину у зв’язку із поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Фахівці обстежили 4 садочки, 5 шкіл, 1 професійно-технічний заклад, 1 позашкільний заклад, 3 заклади громадського харчування (кафе), 18 магазинів продовольчих товарів, 5 магазинів непродовольчих товарів, 1 перевізник, 2 фермерських господарств.

Під час обстежень Олександрійського району порушень протиепідемічних вимог не зареєстровано. Шановні мешканці району! Бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь простих правил протиепідемічної безпеки!

Олександрійсько-Приютівське управління ГУ

Держпродспоживслужби в Кіровоградській області