Андрій Коломійцев долучився до формування Програми соціально-економічного розвитку Олександрійського району на 2021 рік

  • 841

Фото без опису

Враховуючи новий адміністративно-територіальний устрій Олександрійського району, голова Олександрійської РДА Ольга Коріненко та голова районної ради Сергій Ракута проводять робочі зустрічі з керівниками територіальних громад та потужними агропідприємствами щодо внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Олександрійського району.

Документом визначатимуться виклики та пріоритети економічного і соціального розвитку на 2021 рік, засоби та шляхи їх досягнення, формується взаємоузгоджена і комплексна система напрямків та заходів адміністрації, спрямованих на ефективне розв’язання проблем економічного і соціального розвитку району.

Цього тижня на робочу зустріч до Олександрійської районної державної адміністрації запрошувався Приютівський селищний голова, на якій він поділився інформацією стосовно запланованих інвестиційних та інфраструктурних проектів у громаді, реалізацію яких передбачається здійснити у 2021 році, серед яких: введення в експлуатацію першої черги будівлі «Центру надання адміністративних послуг» у Войнівці; розробка нормативно-грошової оцінки земель селищної ради; здійснення капітального ремонту системи опалення (внутрішньої мережі) Войнівського ЗЗСО I-III ст.

Андрій Коломійцев також зазначив, що Приютівською селищною радою подано пропозиції щодо розподілу в поточному році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій стосовно будівництва пішохідного мосту через р. Інгулець, що має з’єднати с. Войнівку та смт Приютівку.