Чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини відбулося у Приютівській селищній раді

  • 701

Вчора, 20 жовтня, у Приютівській селищній раді відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини, на розгляд якої начальником служби у справах дітей Ярославом Коряковцевим було представлено 9 питань порядку денного. Першочергово члени комісії затвердили індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, ПБП та дітей із сімей СЖО.

Далі розглянули наступні питання: про надання дозволу мешканці с. Войнівка на дарування її сину належного їй на праві власності житлового будинку, в якому зареєстрований та проживає малолітній; про продовження терміну перебування малолітньої дитини в сім’ї патронатного вихователя; про розгляд щодо надання висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітньої доньки; про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей; про стан виконання батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей. Заключним питанням порядку денного став розгляд клопотання комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» від 18.10.2021 року №300/04.

За результатами роботи комісія надала відповідні рекомендації, прийняла компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.