У Новоселівці продовжується акція «Від родини до родини»

  • 676

Маєте повну шафу одягу, а носите з нього лише половину? Колись купили дітям іграшки, а тепер вони ними не користуються? Вдихнути друге життя у такі речі допоможе чудова еко-ініціатива Новоселівського сільського будинку культури. Втілюється вона у життя вже другий рік поспіль. Це акція під назвою «Від родини до родини» що дає друге життя хороших речам, взуттю та іграшкам.

− За час проведення до неї долучилося більше сотні мешканців Новоселівки та Веселого, − розповідає завідувачка сільського клубу − Валентина Шкуринська. Так, зібрано більше 300 кг. одягу і 50 кг взуття. Все отримане від людей роздали у нові родини, які охоче його розібрали. 

«Ми дивимось на те, що нам принесли і нічого не сортуємо: одяг гарний, не рваний, не попсований, весь для других рук годиться, дещо, щоправда, віддаємо терцентру. А так, основну масу розкладаємо на столи та полиці, з яких люди розбирають. У перспективі плануємо акцію продовжити, адже маємо чудовий позитивний відгук», − говорить Валентина.

Також з її слів, Новоселівський сільський будинок культури − це не тільки творчість, а й осередок громадської активності, де люди збираються і проводять різноманітні збори й акції. До всіх за бажанням ви також можете долучитись!