КУ «ЦНСП» продовжується соціальна робота з населенням

  • 836

Фото без опису

Центром надання соціальних послуг Приютівської селищної ради продовжується соціальна робота та надання соціальних послуг особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

Відтак, вчора завідувач відділення соціальних послуг для сім'ї, дітей та молоді відвідала сім'ї в селі Протопопівка, котрі опинились в складних життєвих обставинах. В ході візиту було перевірено відповідність умов проживання потребам дітей та обговорено методи покращення житлових умов. Також проведено бесіду щодо попередження домашнього насильства.

Цього ж дня відбувся виїзд мультидисциплінарної команди в село Бандурівка. Жителі сусідньої громади отримали гуманітарну допомогу, а також послуги перукаря та швачки. Напередодні, мультидисциплінарна команда побувала у селищі Пантаївка.

На початку тижня психолог та завідувач відділення соціальних послуг для сім'ї, дітей та молоді здійснили виїзд до сіл Андріївка, Рожеве та Протопопівка з метою перевірки умов проживання сімей, котрі опинились в складних життєвих обставинах. В ході візиту було попереджено батьків щодо наслідків безвідповідального ставлення до своїх обов'язків, а також обговорено шляхи вирішення труднощів, які виникли в родинах.