До уваги внутрішньо переміщених осіб!

  • 401

Управління соціального захисту населення Олександрійської районної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до інформації АТ «Державний ощадний банк України» внутрішньо переміщеним особам надається остання можливість (до 01 квітня 2022 року) використання платіжних карток, термін дії яких закінчився під час карантину (https://cutt.ly/DYVT7S9).

Картки АТ «Державний ощадний банк України» для внутрішньо переміщених осіб, що обслуговуються за тарифним пакетом «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився або завершується до кінця березня поточного року, не будуть блокуватись до 01 квітня 2022 року.

Починаючи з 01 квітня 2022 року АТ «Державний ощадний банк України» припинить надання можливості використання платіжних карток внутрішньо переміщених осіб.

Автоматичне продовження дії карток було впроваджено АТ «Державний ощадний банк України» як тимчасовий превентивний захід, спрямований на захист громадян від поширення COVID-19 до моменту запуску вакцинації.

АТ «Державний ощадний банк України», з огляду на соціальну та гуманітарну відповідальність перед суспільством, наявність інформації щодо випадків шахрайства з боку третіх осіб, поновлює звичну та передбачену в банківській спільноті процедуру щодо подовження терміну дії платіжних карток.

Звертаємо увагу, що для уникнення черг/скупчення під час отримання карток необхідно заздалегідь реєструватись в електронній черзі на сайті Ощадбанку https://cutt.ly/DYVT7S9 за посиланням https://appointment.oschadbank.ua/VPO.

У разі виникнення питань щодо отримання нової картки необхідно звернутись до обслуговуючого відділення або до контакт - центру Ощадбанку за номером телефону: 0 800 210 800.