Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради

  • 1002

Фото без опису

Сьогодні, 9 лютого, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради, яке провів селищний голова Андрій Коломійцев.

На засіданні першочергово розглянули заяви від мешканців Новоселівського, Андріївського старостинських округів та селища Приютівка щодо надання їм матеріальної допомоги у зв’язку з лікуванням. За результатами розгляду заявникам надали допомогу на загальну суму 10 000 грн.

З метою відзначення ювілейних дат осіб, члени виконкому затвердили кошторис витрат для організації привітання жителів громади, які відзначають свій 90-річний ювілей.

У ході засідання обговорено план заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Поряд із цим, затверджено список із 41 особи, яким буде перерахована грошова допомога на особисті рахунки в сумі 500,00 грн кожному.

Членам виконкому також був представлений звіт про виконання бюджету громади за 2021 рік. За результатами вказаного періоду надходження до бюджету склали 169 423 600,19 грн. (з урахуванням трансфертів), що складає 102,65% від затвердженого річного плану.

Серед інших рішень: надання погодження на кронування дерев та видалення рослинності; призначення особи, яка буде представляти інтереси дітей-сиріт на час здійснення права на спадкування; надання статусу дітей-сиріт тощо.