У Приютівській громаді видали 92 свідоцтва про здобуття базової середньої освіти

  • 578

Фото без опису

У 2022 році в Приютівській громаді десять закладів загальної середньої освіти видали 92 свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, з них 4 свідоцтва з відзнакою та 63 свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Відзначилися цього року Дарина Руденко та Максим Долгий (учні Косівського ЗЗСО І-ІІІ ст.-ЗПО), Давід Рєзніков та Катерина Тацька (учні Користівського ліцею), які отримали свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.

Для сьогоднішніх здобувачів освіти, як і для всієї країни цей рік дуже непростий. Але пам’ятаємо, що будь-які випробування треба приймати з гордо піднятою головою та ніколи не опускати рук! Випускникам бажаємо бути гідними громадянами нашої держави, вірити в себе, бути небайдужими та людяними! А вчителям, учням та їх батькам мирного неба, світлого майбутнього та спокійного літнього відпочинку!

Традиційно навчання в закладах загальної середньої освіти розпочнеться в День знань – 1 вересня. Освітній процес у школах триватиме до 30 червня 2023 року.