Днями у громаді розпочав свою роботу Приютівський Інклюзивно-ресурсний центр

  • 353

Фото без опису

Днями у громаді розпочав свою роботу Приютівський Інклюзивно-ресурсний центр, створений з метою забезпечення права дітей із особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років, на отримання дошкільної, загальної середньої освіти, професійно-технічної освіти та інших освітніх закладах.

Інклюзивний центр проводить комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини, надає психолого-педагогічні, корекційно-розвиткові послуги і забезпечує їх системний кваліфікований супровід, також надає рекомендації щодо здійснення підтримки в освітньому процесі для дітей, які зазнали психологічної травми.

Інклюзивно-ресурсний центр обладнаний кімнатами для занять практичного психолога, логопеда та дефектолога, в яких наявні необхідні меблі та дидактичні матеріали для занять: столики для навчання та гри, обладнання для пісочної терапії, сухий басейн з кульками, інтерактивна підлога, гімнастична стінка, обтяжуючі ковдри та жилети, та багато іншого.

Приютівський ІРЦ розташований на базі Войнівського ЗДО «Веселка» Приютівської селищної ради. Адреса закладу: вул, Центральна, буд. 94б.