У Косівці з’явиться вай-фай зона та буде облаштована кімната психологічного розвантаження

  • 276

З 11 листопада по 10 грудня у закладах культури громади за підтримки Уряду Німеччини триватимуть заходи, які приурочені до Всеукраїнської програми «16 днів проти насилля». Будуть організовані комунікативні культурні заходи, майстер-класи, творчі лабораторії для жінок і дітей ВПО, родин військовослужбовців та соціально незахищених, − розповідає Дарія Ратушняк, директор Центру культури і дозвілля.

В рамках цих заходів біля Косівського будинку культури будуть влаштовані зони відпочинку з лавками для сидіння та безкоштовним доступом до інтернету, які уже встановлені. Окрім того, у рамках спільного проєкту у Новоселіському сільському будинку культури дооблаштовується кімната арт-терапії та психологічного розвантаження для внутрішньо переміщених осіб і дітей з числа ВПО, родин військовослужбовців, де ті зможуть пройти індивідуальні та групові заняття.

Активності та заходи з благоустрою відбуваються за підтримки проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення у Україні», який впроваджується компанією GIZ за дорученням Уряду Німеччини.