Приютівська громада виділила понад мільйон гривень на підтримку обороноздатності України

  • 444

Фото без опису

Роль та значення місцевого самоврядування для нашої спільної перемоги є надзвичайно великими. Адже це − важливі опори, які мають робити кожну клітинку нашого суспільства сильнішою та стійкішою.

Розуміючи, що головне завдання зараз допомогти Україні вистояти − Приютівська громада зробила свій внесок у підтримку обороноздатності. Наприкінці минулого тижня депутати селищної ради внесли зміни до головного кошторису громади та надали понад 1,1 млн. грн. субвенцій задля сприяння оборони нашої держави. Зокрема, фінансова допомога передбачена Збройним Силам України (батальйону територіальної оборони, Олександрійському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки), Національній гвардії України та Національній поліції України.

Насамперед, кошти спрямовані на підвищення обороноздатності, розв'язання матеріально-технічних потреб, забезпечення обладнанням для розвідки та виконання бойових завдань. Впевнені, що це приведе усіх нас до гарантованої перемоги. Нашим героям важливо відчувати підтримку влади, мати надійний тил і знати, що про них не забули.