Прийнято ряд рішень для поліпшення якості освіти та управління відходами в громаді

  • 298

Фото без опису

З метою підвищення якості навчання у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану, був затверджений план заходів на 2023-2024 навчальний рік. Серед них - розробка стратегії адаптації освітнього процесу, діагностика для подолання освітніх втрат та адаптивне гнучке планування.

Далі було оголошено переможця конкурсу на здійснення операцій зі збирання та вивезення твердих побутових відходів. КП "Водолій" отримало право проводити такі операції протягом двох років в ряді населених пунктів: смт Приютівка, с. Войнівка, с. Косівка, с. Костянтинівка, с. Бутівське, с. Занфірівка, с. Протопопівка, с. Березівка, с. Діброви.

Паралельно з цим, члени виконкому затвердили Публічний договір про надання послуг з управління побутовими відходами і тариф на ці послуги. Запропонована структура тарифу передбачає оплату в розмірі 218 грн. 03 коп./1м3 та 39 грн. 60 коп. на одного мешканця.

Поза цими питаннями, порядок денний включав у себе рішення щодо організації громадських робіт для порушників, надання соціальних послуг сім'ям у складних обставинах, а також затвердження структури та чисельності КУ "ЦНСП" та штатного розпису КП "Струмок".