Для потреб Головківської амбулаторії передали новий медичний автомобіль

  • 795

Фото без описуВчора, 19 грудня, в селі Головківка Приютівської громади відбулась урочиста передача нового спеціального медичного автомобіля, який буде  використовуватися для потреб місцевої амбулаторії.

Медичний автомобіль вартістю в 500 тисяч гривень відтепер слугуватиме потребам амбулаторії, яка обслуговує увесь Головківський старостинський округ – села Іванівка та Головківка.

Подія відбулась за участі народного депутата України Анатолія Кузьменка, голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева, заступника Приютівського селищного голови Ірини Чемерис та головного лікаря Олександрійської центральної районної лікарні Валентини Гарагулі.

Головний лікар Головківської амбулаторії Микола Лещенко ознайомив гостей зі спектром медичних послуг, які надаються у медзакладі та провів оглядову екскурсію по приміщенню амбулаторії. Минулого року в приміщенні медичного закладу провели капітальний ремонт, а в 2018, коштом ради, придбали електрокардіограф Heaco, ноутбук та принтер, апарат магнітотерапевтичний та інші необхідні для амбулаторії пристрої та обладнання.

На сьогоднішній день лікарями з амбулаторії укладено 1401 декларацій з  жителями сіл Головківка, Іванівка, Піщаний Брід та Ізмайлівка Приютівської ОТГ.