У Войнівці Приютівської громади обговорили ситуацію з пасажироперевезеннями та боргами КП «Войнівське»

  • 683

Фото без опису6 грудня, в клубі села Войнівка Приютівської громади було багатолюдно, адже цього дня відбулися збори мешканців селища, на яких обговорювалося два болючих для жителів питання.

А турбують войнівчан питання пасажироперевезення за маршрутом «Олександрія – Войнівка» та борги місцевого комунального підприємства «Войнівське». Обидва питання викликали жваві дискусії та обговорення. Зокрема, за участі голови Приютівської ОТГ Андрія Коломійцева, в.о. старости Войнівського старостинського округу Михайла Ручйова та представника перевізника громада дійшла до спільного розуміння у вирішенні питання курсування автобуса за маршрутом «Олександрія – Войнівка».

Другим питанням, яке обговорили на зборах, був стан справ в КП «Войнівському», а точніше кажучи, – борги комунального підприємства, які значно зросли у порівнянні з осіннім періодом. Під час дискусії з даного питання перед громадськістю виступив директор місцевого КП Василь Грабенко, який так і не зміг конкретно пояснити, чому на даний період виник такий великий борг. Хоча керівник повинен відповідати за свою роботу. Чого, судячи з усього, не скажеш у цьому випадку.

Керівництво громади та войнівчани, під час обговорення, домовилися спільно шукати шляхи виходу з ситуації, що склалась.

Загалом, обговорення тривало близько двох годин, а по завершенні Андрій Коломійцев запропонував, та був підтриманий громадою, зустрітися через 2 місяці.